Родена мајка и најдобра другарка се првите сурогат мајки во Македонија

Објавено: четврток, 24 март 2016 во 17:35
Spread the love

Родена мајка и најдобра другарка се првите две жени во Македонија кои ќе го пробиваат мразот во заживувањето на сурогат мајчинството, кое кај нас се озакони пред повеќе од една година, пишува Утрински весник.

Лекарите велат дека тоа се исклучително хумани жени кои решиле чисто од алтруистички причини да им помогнат на своите блиски да добијат потомство.

Целата сторија прочитајте ја на Утрински весник.