Живот

Пијалак што ги убива ќелиите на ракот за само три месеци

Нема да верувате, но оваа чудотворен пијалак ги убива ќелиите на ракот за само три месеци. Рецептот за овој пијалак стана популарен кога еден тревар од Кина почнал да им го препорачува на луѓето што боледувале од рак на белите дробови.

За пијалакот ви се потребни цвекло, морков и јаболко. Секако треба да внимавате производите да бидат од органско потекло.

Исечкајте ги состојките на ситни делови, ставете ги во соковник, а потоа веднаш испиете го сокот. Правете го ова во период од три месеци секој ден.

Овој пијалак можете да го направите и во блендер. Ставете ги сите состојки во блендерот и направете густ микс со малку изворска вода.

Освен што ги убива ќелиите на ракот, овој сок помага и за голем број други болести. Го зајакнува имунитетот, ги спречува болестите на црниот дроб и на бубрезите, ги зајакнува белите дробови, штити од срцев удар, го намалува стресот и воспалението на мускулите, помага во борбата против акните и добар е и за видот.

Поврзани вести

Back to top button