Паника во Лондон: Хеликоптери го надлетуваат градот

Објавено: четврток, 28 јули 2016 во 12:54
Spread the love
Пред неколку часа хеликоптери почнале да ја надлетуваат областа над Смалфилд, во предградие на Лондон, а како што се вели таму се наоѓа вооружен напаѓач со неколку полицајци.
Како што е наведено, непознат маж провалил куќа и одбивал даја напушти.
– Ова е многу лошо. Еден човек е во куќата и поседува огнено оружје, а одбива да ја напушти, – изјавил еден од соседите.
Полицијата ја опколила куќата, а областа ја надлетуваат и хеликоптери.
– Видов и Брза помош, не ми е јасно што се случува, – додал неименуваниот сосед.