Оваа девојка пробала смртоносна дрога: Видео од кое замрзнува крвта! (видео+18)

Објавено: вторник, 15 март 2016 во 16:51
Spread the love

На видеото снимено во градот Ворчестер, во Масачусетс се гледа зависничка која се движи како зомби по конзумирање на опасната дрога. На снимката која можете да ја видите е прикажана млада жена која се движи ка „зомби“. Снимката ја направил локален жител кој е менаџер на неколку згради во тој крај. Снимката слободно може да се нарече бизарна и навистина е загрижувачка.