Oва се температурите во Македонија точно напладне

Објавено: четврток, 23 јуни 2016 во 12:46
Spread the love

Денеска Македонија повторно има високи температури. Иако се најавуваше невреме за попладнево, надвор пеколот не попушта.

Ова се температурите точно напладне.

12