Видео: Туристи го снимиле додека провалувал во дуќан во Охрид

Објавено: четврток, 23 јуни 2016 во 12:54
Spread the love

Пред два дена туристи сместени во зграда на Булевар Туристичка снимиле лице кое се обидувало да провали во земјоделска аптека на крстосницата со улицата Абас Емин, објави „Охрид 1“.

Полицијата дошла на лице место и го привела лицето. Како што неофицијално дознаваме се работи за лице од Битола кое истата вечер провалило во неколку дуќани.

Видео „Охрид 1“