Необичен призор во проколнатиот хотел (ВИДЕО)

Објавено: недела, 17 април 2016 во 12:24
Spread the love

Фотографијата на која се гледа необична појава од еден од најпознатите хотели со духови во светот се прошири на интернет и по социјалните мрежи.

Мажот што ги фотогрфирал скалите на еден хотел откако подоцна ги прегледувал материјалите разбрал дека на низ се наоѓа една личност.

Љубителите на хорор-приказните и фимовите чуле за хотелот „Стенли“, што е еден од најпознатите хотели опседнат со духови. Истиот тој хотел го прослави и Стивен Кинг. Токму тој хотел од американската држава Колорадо е инспирација за романот „Сјаење“(The Shining).
Оваа фотографија е дело на Хенри Џеј, а во моментот на фотографирањето тој тврди дека на скалите немало никој. Гласините дека хотелот е опседнат со духови само ја зголемува посетеноста, а најчести посетители се љубителите на хорор приказните.