НАСА: Папата крие застрашувачка тајна

Објавено: недела, 25 јуни 2017 во 14:34
Spread the love

Поранешниот астронаут на НАСА тврди дека Папата крие застрашувачка тајна…

Папата има сознанија за вонземјани кои се некаде во вселената и сакаат да му помогнат на човештвото, додека војната во вселената се загрева, наведува поранешниот астронаут на НАСА, а пренесува „Sun“.

Мејлот кој го објави Викиликс, откри дека поранешниот астронаут Едгар Михаел му пишал на американскиот политичар Џон Подести, во кое му порачува дека Ватикан знае дека вонземјаните постојат и дека сакаат да ја поделат нултата енергијата со светот.

Пријателските вонземјани сакаат да му помогнат на човештвото да живее подобро, но се плашат за нашите насилни тенденции, стои во мејлот на Едгар.

Едгар Михаел, шестиот човек кој заминал на Месечината, исто така изјави дека војната во вселената е неминовна.

„Со оглед дека војната во вселената е загреана, чувствувам дека би требало да бидеме свесни за неколку фактори, кои ќе ви ги соопштам преку Скајп“, напишал Едгар.

Тој открил дека овие блаогнаклонски вонземјани, сакаат да ја поделат нултата точка на енергија со луѓето на Земјата.

Оваа технолија, судејќи според се, би можела да отвори нови можности за извлекување на енергијата од празниот простор. Михаел додава дека вонземјаните нема да толерираат било каков облик на воено насилие на планетата или вселената.

Американскиот политичар Подеста ми бил советник на претседателот Барак Обама, пред да стане шеф на претседателската кампања на Хилари Клинтон.

Во еден од своите мејлови тој ја спомнува жената по име Тери Мансфилд, која ја опишува како директорка на специјалните мировни сили со вонземјанска интелегенција.

Наводно постојат тврдења дека вонземјанскиот живот, е најголемиот облик на интелегенција кој работи директно поврзана со Бога.

Подеста неодамна изјави дека ја наговирл Хилари Клинтон да ги открие тајните документи за НЛО.

Верува дека во минатото, Ватикан сметал дека нема граница меѓу науката и религијата.