НАСА го крие постоењето на вонземјани? Снимен 70-метарски НЛО како лета близу Земјата (ВИДЕО)

Објавено: петок, 12 февруари 2016 во 14:05
Spread the love

Експерти тврдат дека на снимката која НАСА ја објави пред една година се гледа НЛО како прелетува околу астероид близу планетата Земја. По нивна проценка се работи за НЛО долг најмалку 70 метри.

Како што се гледа на спомената снимка сјајниот бел објект се приближува кон астероидот кој цело време е во ротација. НАСА потврди дека е „свесна за објектот“ но дека се работи за мала месечина. Сепак, експертите тврдат дека се работи за НЛО.

Тие тврдат дека може да се види објект со издолжен овален облик што како што претпоставуваат би можело да биде НЛО со долг метален труп.

Од друга страна многу тврдат дека необичниот облик на овој објект е последица на пикселацијата.