Млада учителка 45 пати сексуално злоупотребувала ученик од 6 одделение

Објавено: четврток, 5 мај 2016 во 10:39
Spread the love

Таа го правела тоа насекаде со детето и му давала и марихуана, а со мајка му биле како сестри.

Професорка во средно училиште е осудена на затвор за тоа дека злоупотребувал 12-годишно момче цели 45 пати во рок од една година.

Катерина Бардос предавала на шесто одделение во училиште “Брентууд” во Грин во Колорадо, кога таа ја започнала лошата врска со еден од своите ученици, пишува Denver Post.

25-годишната признала дека имала “тесна врска” со момчето на што таа исто му давала и марихуана и дури дозволувала тоа да преспива дома кај неа.

Првично сепак даскалицата негира дека некогаш имала секс со 12-годишниот. Меѓутоа, кога жртвата рекла на полицијата дека таа и Бардос правеле “повеќе пати секс, отколку тој може да брои, вклучувајќи на училишниот паркинг за наставниците “, таа признала дека спиела со него” меѓу 40 и 50 пати “.

Тринеделената истрага на полицијата завршила со апсењето на Бардос во мај минатата година. Таа ги признала обвиненијата за злоупотреба на дете и искуство за покана кон секс чин . Оваа недела таа беше осудена на седум години затвор и уште пет условна казна.

Според судските документи, Бардос ја почнала врската со шестооделенецот во 2014 година . Во судницата стана исто јасно дека таа се спријателиле со мајката на жртвата и двете дури станале блиски како сестри.