Мигрантите играле “тамаруш“ брутална “игра“ пред силување во Келн!

Објавено: петок, 15 јануари 2016 во 14:23
Spread the love

На жртвата по правило и следува силување. Додека трае опкружувањето “вратрешен круг“ девојката ја туркаат или ја носат на некое тајно место, а на минувачите им упатуваат закани.

Со приливот на мигранти, на кои Ангела Меркел им ја отвори вратата на Германија и други западни земји пристигна и “тамаруш“. Брутална арапска игра која ја играат група млади мажи околу една жена.

“Тамаруш“ најчесто не ја изведуваат пијани момчиња. Тоа е по правило испланирана организирана игра. Вакви игри имало многу во центарот на Каиро за време на соборувањето на Хосни Мубарак за време на немирот кој следеше.

Бројот кој е пријавен од жени и девојки во Келн во меѓувреме се издигна на 516. Во 40% поднесени пријави се за сексуално насилство.