Обезбедени 1500 работни места за Македонци во САД – Аплицирајте до крајот на Февруари

Објавено: вторник, 7 февруари 2017 во 20:36
Spread the love

Work & Travel America и годинава ќе прими и „вдоми“ за 4 месеци повеќе од 100.00 студенти од целиот свет .
Сите тие студентите веќе аплицираа и се стекнаа со правото на времена летна работа во Америка.
КАДЕ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ? – Каде сите останати студенти од светот , таму треба и ќе бидат нашите македонски студенти.

Коузон обезбеди 1.500 работни места ширум Американските држави од Источниот до Западниот брег.
Аплицирањето е во тек и ќе трае до крајот на месец Февруари.
Уште само три недели за аплицирање. Само 21 ден Ве дели од можноста да аплицирате за едно прекрасно поминато лето во Америка.
Не двоумете се,пријавете се веднаш и одберете од работните локации каде имаме сеуште слободни места. Искористете ја оваа last minute понуда која ќе трае до 28 февруари и искусете ги убавините на земјата од соништата.
Време е за работа , дружење и забава, шопинг и многу многу нови интернационални искуства.

За повеќе информации ВЕ МОЛИМЕ да не контактирате на [email protected] или на 078 45 44 13 , или да посетите некоја од нашите канцеларии низ Македонија LIVE YOUR DREAM WITH KOUZON