Јохан Тарчуловски со емотивна порака до сопругата Соња

Објавено: понеделник, 1 февруари 2016 во 15:00
Spread the love

Јохан Тарчуловски преку Фејсбук ја честита годишнината од бракот со сопругата Соња Тарчуловска.

johan-poraka-sonja-640x792

Тој испрати емотивна порака во која потсетува дека во бракот минале и низ тешки времиња.