Македонија

ФОТО+ВИДЕО: Врие од туристи на македонската „Ибица“

Од Битола секој ден организиран превоз до и од Сливница. Тргнувањето е во 10:30 од Паб Конект, а враќањето во 19 часот од Сливница.

sliv8

Вчера плажата на Конект во Сливница беше полна. Се бараше место повеќе и за на плажата, летното диско и ресторанот.

sliv7

И нашите иселеници велат дека се изненадени од тоа што го гледаат. Со неколкумина од нив разговаравме за тоа како тие го гледаат туризмот на Преспанското езеро.

sliv6

Имаше и такви кои не користат социјални мрежи и велат дека на тој начин уживаат и се одмараат крај езерото.

sliv5

sliv4

sliv3

sliv2

sliv1

ИЗВОР: Тера

Поврзани вести

Back to top button