ФОТО: Ова се силувачите на жени во Келн

Објавено: вторник, 8 март 2016 во 20:11
Spread the love

Во текот на новогодишната ноќ неколку мажи нападнале жени во Келн. Сега биле објавени фотографии од петмина од нив. Ги товарат за сексуални напади и кражби. Полицијата во Келн објавила фотографии од напаѓачите во новогодишната ноќ. Станува збор за фотографии од петмина млади мажи кои ги бара полицијата.

siluvac1

Фотографиите се од мобилни телефони на сведоците и на нападнатите жени. Објавени биле за полицијата што побрзо да ги пронајде осомничените, пишува Bild.

siluvac2

Момчињата, кои веројатно имаат потекло од северна Африка, се осомничени за сексуални напади и кражби. Потсетуваме, по нападите полицијата примила повеќе од 370 казнени пријави, а кон крајот на февруари известиле дека идентификувале 75 напаѓачи, но дека поради лошите снимки од надзорните камери не можат да докажат ништо.

siluvac3

Полицијата засега не знае каде се наоѓаат осомничените мажи и речиси е сигурно дека не се сите од Келн.

siluvac4