Фото: Мисиците покажаа како изгледаат без шминка

Објавено: вторник, 22 декември 2015 во 21:29
Spread the love

Додека светот се забавува со грешката при прогласувањето на победничката на „Мис Универзум 2015“, мисиците привлекуваат внимание со споделувањето на фотографии без шминка.

1

Повеќе учеснички во престижниот натпревар за убавина го „разголија“ своето лице и ги отстранија надградбите на косата за да го покажат својот природен изглед.

2

Мис Австралија

02

Мис Ирска

03

Мис Перу

04

Мис Доминиканска Република

05

Мис Бахами

06

Мис Индонезија