ФОТО: Ќерката на Владе Дивац е вистинска убавица

Објавено: вторник, 28 јуни 2016 во 11:49
Spread the love

Познатиот кошаркар Владе Дивац ја има 17-годишната ќерка Петра, која се запиша на факултет и ќе студира во Америка.

kerka-divac1

И додека децата на многу познати се актуелни во медиумите, Петра не го сака вниманието на јавноста.

kerka-divac2

Таа без силикони и естетски операции е природно убава.

kerka-divac3

#Коментари