Џихадистите одлетаа на небото: Ја започнаа молитвата, а сирискиот хеликоптер им прати поздрав! (ВИДЕО)

Објавено: понеделник, 4 јануари 2016 во 10:22
Spread the love

Џихадистите се собраа на молитва во импровизирана џамија, а познато е дека припадниците на Исламската држава заговараат некој нивен ислам и некои нивни обичаи.

pepel

Неодамна објавија правила како можат да се силуваат жени како и низа други правила кои немаат никаква врска со исламот.

Една група џихадисти се собрале на молитва, а на видео снимката ќе слушнете и како се молат.

Ова е книга за своето, за моето, за твоето и за нашето. Ова е потсетник за убавината на животот, запис за љубовта и за природата.

Потоа пристигна и сирки воен хеликоптер и фрли четири бомби рачно изработени бомби кои имаат поголема резорна моќ од останатите.

Бомбите беа фрлени на местото каде што се молеле џихадистите, пошто се отишло во воздух.