ДА ПОМОГНЕМЕ СИТЕ: Имаме дете преплашено од својата судбина и мајка која плаче!

Објавено: петок, 25 август 2017 во 14:47
Spread the love
„Македонијо, во моментов имаме дете кое седи дома преплашено од судбината што го снајде. Имаме една мајка која бдее над него и плаче“.

Апел за помош чија содржина расплака многумина, кружи низ социјалните мрежи. На 14-годишниот Игор му треба нашата хуманост!

Потребни се 15000 евра за на лицето на ова момче повторно да се појави безгрижноста. Секој од нас може да направи малку, затоа што нашето малку за него ќе значи живот.

Телефоните во раце!

Т-Мобиле 143-117

Вип/Оне 143463

Малиот Игор се бори со тумор! Са се избориме со него и да победиме заедно.

Жиро сметка:

ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ
200003205877055 Стопанска банка АД Скопје
Цел на дознака: Донација за Игор

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia.
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

Прочитајте го апелот кој ќе ви го скрши срцето!