Да донираме за малиот Антонио, болен од леукемија

Објавено: петок, 23 јуни 2017 во 11:25
Spread the love

Малиот Антонио Мавров од Струмица боледува од леукемија, потребни се средства за тој да замине на лекување. Сите хумани луѓе може да донираат на следната транскакциска сметка:

ЗА ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ДОНИРААТ ОД МАКЕДОНИЈА ТОА МОЖЕ ДА ГО СТОРАТ НА СЛЕДНАТА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА:270700035393309 ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ Жаклина Маврова