Чудо пред Велигден: Ликот на Богородица се појави на багрем

Објавено: среда, 29 март 2017 во 16:08
Spread the love

Чудо пред Велигден се случило во Подгорица. Според изјавите на мештаните на багремот чија гранка била отсечена пред два месеци се појавила Богородица.

Дрвото денес веќе е хит, поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат пред се за да го видат ликот на Богородица и да остават цвеќе, а секако и да си посакаат желба.