Огласи

No Image

РАБОТА ЗА НАЈДОБРАТА СПА КОМПАНИЈА НА СВЕТОТ ОБУКА ВО ЛОНДОН И БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ПО НАЈДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ

Коузон им нуди на сите млади професионалци од Македонија да бидат дел од најдобрата СПА компанија на светот. Секој кој зборува АНГЛИСКИ и има одредено…


Компанија има потреба од телефонски оператори, плата до 24,000 илјади денари

Работно место: home office – телефонски оператори Компанија: WD Company Индустрија: Продажба и трговија Реон: Скопје Отворен од: 31.01.2019 Отворен до: 10.02.2019 Плата: фиксна +…


Се бараат шофери – Плата до 48,000 денари

1.WD COMPANY фирма од Скопје има потреба од возач за мали достави со сопствено возило Потребни квалификации: ссс, возачка категорија Б, сопствено возило, комуникативност, љубезност,…


No Image

Компанија има потреба од телефонски оператори

Работно место: home office – телефонски оператори Компанија: WD Company Индустрија: Продажба и трговија Реон: Скопје Отворен од: 21.01.2019 Отворен до: 31.01.2019 Плата: фиксна +…


No Image

ЗАПОЗНАЈ ЈА АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА ПРЕКУ РАБОТА, СПОРТ И ДРУЖЕЊЕ

Студентите се најголеми амбасадори на културната размена во државите во кои патуваат , студираат или времено работат . Нашите учесници од Work and Travel Америка…


No Image

ЗАПОЗНАЈ ЈА АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА ПРЕКУ РАБОТА, СПОРТ И ДРУЖЕЊЕ

Студентите се најголеми амбасадори на културната размена во државите во кои патуваат , студираат или времено работат . Нашите учесници од Work and Travel Америка…


Нова Година во Ресторан Ритуал

Ресторанот Ритуал се наоѓа во Трубарево Скопско и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за забави. Во Ресторан Ритуал…


ФОТО: Ресторан Ритуал

Доколку сакате вашата свадба да наликува како оние од холивудските филмови тогаш несомнено е дека трeба да го одберете ресторанот Ритуал кој се наоѓа во Скопско Трубарево и…


ФОТО: Вашата свадба во ресторан со дворна површина од 9500 метри квадратни

Доколку сакате вашата свадба да наликува како оние од холивудските филмови тогаш несомнено е дека трeба да го одберете ресторанот Ритуал кој се наоѓа во Скопско Трубарево и…


ФОТО: „Ресторан Ритуал“ еден од најдобрите скопски ресторани – Идеален за свадби

Ресторанот Ритуал се наоѓа во Трубарево Скопско и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за свадби, но…