Авиони без обележје летаат на Областа 51- Никој не знае ништо за нив

Објавено: сабота, 20 август 2016 во 13:35
Spread the love

Над Областа 51 која важи за едно од најмистериозните подрачја на светот, видени се необележани патнички авиони, кои полетале од аеродромот во Лас Вегас. Ова покрена нова теорија на завера, за тајните на оваа воена база.

Janet-Airlines-4

Многумина веруваат дека овие мистериозни летала можат да дадат одговор на многу прашања поврзани за легендата на вонземјаните кои се поврзани со ова место.