Aвио карти со најниски цени

Објавено: среда, 15 март 2017 во 09:06
Spread the love

WORK & TRAVEL AMERICA 2017 – SPECIAL OFFER ONLY FOR YOU
ЗАШТЕДЕТЕ НА АВИОНСКАТА КАРТА – РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА, ПАТУВАЈТЕ ВО МАЈ, ЈУНИ ИЛИ ЈУЛИ

Коузон на сите свои и останати студенти од Македонија учесници во програмата W&T 2017 , им нуди единствена и УНИКАТНА можност да купат авио карти со специјален студентски попуст и со многу други бенефити за патување до Америка и до сите внатрешни летови во Америка ( дестинации ).

Како лидер во студентските програми , ние имаме резервирано места со најдобрите Европски авио компании за летови до најфреквентните дестинации во САД.
Вашата брза реакција може да Ви заштеди и до 250 Евра ( на една карта ) доколку навреме резервирате преку нас.

Коузон е единствена агенција која го ужива правото на ОРГАНИЗИРАНИ СТУДЕНТСКИ КАРТИ – со т.н блок карти кои трпат промени т.е бесплатни пререзервации и можност за втор багаж.

ЗАШТО ТРЕБА ( или морате ) да резервирате авионска карта на време ?
Ова прашање е многу важно сите Вас кои ќе патувате кон Америка во предстојните летни месеци .
Во регионот на Балканот во моментов драстично се намалени летовите на Авио компаниите кои имаат директни летови ( конекции ) кон Америка.

Доколку не се резервира место на време ( со точен датум ) постои опасност за Вас да нема место за лет до САД на денот ( или во неделата ) кога Вие планирате
да пристигнете . Тогаш ќе бидете условени да платите и до 900 евра за карта која редовно би ве чинела ( преку нас ) околу 630 Евра.

Авио сообраќајот е комплексна структура во која за само 1 час ( ненавремено резервирање ) може да настане промена на цената и до 150 евра.

Од сите овие причини и сите останати ТАЈНИ КОИ СЕ ДЕЛ ОД АВИО СООБРАЌАЈОТ – ВЕ ПОКАНУВАМЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЕВТИНИ СТУДЕНТСКИ АВИО КАРТИ –

Ве покануваме поскоро да не контактирате. Најдобар термин за резервирање е до крајот на месец Март.
Побрзајте и заштедете !!! Коузон е Вас сојузник и водич во “ борбата “ за пониска цена на авио картите .
[email protected]