Апел за помош на Јован Илиевски

Објавено: четврток, 18 август 2016 во 18:32
Spread the love

Двегодишниот Јован Илиевски од Битола има глауком на двете очи, висок притисок кој често варира, поради што мора да оди на чести контрoли во Бугарија, а можна е и дополнителна операција.

Да му помогнеме со донација од 100 мкд на телефонските броеви за донации:

  • за корисници на Телеком 070/143-193
  • за корисници на ВИП 143-474

Трансакциска сметка за донации 200002854481848 – Стопанска банка АД Скопје.

Да му помогнеме на двегдишниот Јован да има среќно и безгрижно детство.