Александра Пријовиќ ќе го остави синот на Брена поради постар маж?

Објавено: четврток, 23 јуни 2016 во 13:56
Spread the love

Ова е многу лош период за пејачката. Познатиот српски нумеролог Стефан Манојловиќ и предвиде на се попопуларната пејачка Александра Пријовиќ крах на врската со Филип Живојиновиќ, со кој се забавува повеќе од година дена.

Ѕвездите покажуваат дека нејзината врска со Филип веројатно нема да опстане повеќе од уште два, три месеци, но раскинувањето ќе мине многу помирно отколку самиот почеток на врската кој беше помпезен и медиумски испратен. Набргу по раскинувањето ќе запознае доста постар, но богат маж, врзан за странство, но ќе ја кријат врската додека не пресече и одлучи да обелодени во јавност. Ѕвездите не и препорачуваат мажачка и создавање семејство пред да наполни 28 години, бидејќи може да дојде до развод или прекинување на бременост – вели Стефан.