ЖивотИзбор на уредникот

Актерот Тасевски: Да купам станче од 40 квадрата за 120.000 евра у Дебар Маало!!!!? Треба да ми диши глаата

Актерот Сашо Тасевски реагира преку фејсбук на високите цени на становите во скопската населба Дебар Маало.

„А бе у факинг Скопје у уште пофакинг Дебар Маало купен стан 43 квадрати за 120 илјади евра. А бе можно ли е да сте толку глупи? На Менхетн ли продавате станови, ненормални едни. На Копакабана ќе најдете поевтин. Ееееј да имам пари и да купам станче од 40 квадрата за 120.000 евра у Дебар Маало!!!!? Треба да ми диши глаата. Ама изгледа оние што продаваат си нашле овци во оние што купуваат“, пишува меѓу другото Тасевски во својата фејсбук овјава

Поврзани вести

Back to top button