Избор на уредникот

ВИДЕО: “Ловците на НЛО” снимиле чудни објекти

Новите сателитски снимки, направени од орбиталната сонда која седум години кружи околу Земјиниот сателит, покажуваат чудни објекти на површината на Месечината. “Ловците на НЛО” ги…
Петровиќ: На старлетите би им дал три опции или да се лечат или да се иселат или да одат под меч

Мирољуб Петровиќ е српски геолог и публицист по звање доктор по филозофија. Тој е еден од најпознатите познавачи на „Теориите на заговор“,  а неговите видеа…Првата Македонка во НАСА – Децата на 90-тите пораснаа и како такви активно творат го подобруваат и менуваат светот

Јас не би го потценила ниту нашиот образовен систем. Секој еден те „челичи“ на можеби поинакви начини и стекнатото знаење се гледа од призма на…
Предание за иконата од Света Гора која е во Струмица и чудото за струмичанецот кој беше нем а проговори по молитвите

Иконата Брзопослушничка за нас е како мајка. Понекогаш Бог се прави дека не ги слуша нашите молитви, но Пресвета Богородица секогаш одговара на нашата молитва…