Знаете ли што воопшто се парите? Погледнете ја оваа брутална вистина (ВИДЕО)

Објавено: четврток, 14 јули 2016 во 08:44
Spread the love

Без пари си никој и ништо, никаде не си успеал, никој не ве цени… а знаете што ли се парите воопшто? Не знаете? Чудно зар не?

Лаги, превари, убиства и други ужасни работи се случуваат поради овој лист хартија за кој нам ни велат дека има некоја вредност. Парите на вашата сметка во банка, готовината која ја имете во џеб, се се тоа механизми за поробување.