Живеј и работи во Чикаго

Објавено: петок, 3 март 2017 во 19:11
Spread the love

Работа од соништата!!! СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА, ЛЕТО 2017

Живеј и работи во предградие на Chicago!!!
Chicago безвременска дестинација и секогаш атрактивна за македонските студенти. Коузон ви обезбеди сигурен и проверен работодавец so долгогодишна традиција, основан во далечната 1924 под името “Chicago Golf Club”.
Twin Orchard Country Club е работодавец кој секој млад човек би го посакал. Условите за работа се повеќе од возбудливи.

 Работа во Чикаго, (40мин од Downtown Chicago)
 Висока саатница 9$ + tips
 Бонус на крај на сезона
 Бесплатно сместување
 Бесплатна храна
 Пречек и испраќање на аеродром
 Можност да научите дa играте голф

Аплицирање до 10.03.2017 (или порано бидејќи местата се ограничени)
Интервју со работодавецот: МАРТ 2017
За повеќе информации: www.workandtravel.mk
[email protected]
023238801
goo.gl/KwqGq7