За сите оние кој не веруваат во Господ, погледнете го ова!

Објавено: понеделник, 4 јануари 2016 во 21:12
Spread the love

Најголеми среќници некогаш: Луѓе кои несреќата или смртта ја избегнале за дел од секунда.

Веројатно повеќето што ќе го видат видеото ќе останат без здив.
Погледнете и проценете сами, дали е ова само среќа или сепак некој друг вмешал прсти и …