ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Џихадист си ја сними сопствената смрт!

Објавено: вторник, 1 март 2016 во 15:14
Spread the love

Радикален исламист кој е погоден со куршум во глава, го сними моментот на својата смрт.

Видеото е објавено од страна на организацијата во која припаѓаше овој борец. Тој сакал да ги забележи сите моменти на военото поле, па не се раздвојувал од камерата која му била на главата.