Во Албанија родено јагне со четири очи и опашка на главата (ВИДЕО)

Објавено: недела, 27 март 2016 во 17:25
Spread the love

Во едно село во Албанија во општината Чакран, родено е јагне со четири очи и опашка на главата. Сопственикот на фармата изјавил дека се обидел да го нахрани со цуцла, но не можел бидејќи јагнето немало нос при што предизвикувало задушување. Инаку, претходно во Албанија беше родено теле со две глави.