Ликот на Богородица се појави на багрем

Објавено: четврток, 4 август 2016 во 12:49
Spread the love

Чудо се случило во Подгорица. Според изјавите на мештаните на багремот чија гранка била отсечена пред два месеци се појавила Богородица. Дрвото денес веќе е хит, поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат пред се за да го видат ликот на Богородица и да остават цвеќе, а секако и да си посакаат желба.