ВИДЕО: Жена нападна дете со нож во грдски автобус

Објавено: петок, 15 јануари 2016 во 22:35
Spread the love

Жена во лондонски автобус нападнала 15-годишно дете додека влегувало во автобусот. Од нападот го одбранила возрасна жена со која заедно влегувал во автобусот.

napad

Таа го одземала ножот од напаѓачот, но детето претрпело помали последици во делот од стомакот. Жената е опишана како личност која има азиско потекло старо 20-30 години и во извршувањето на нападот носела шал.

СПОНЗОРИРАН ЛИНК