Uncategorized

ВИДЕО: Вака ќе завршите ако голтате екстази

Џорди Хјудерс немаше среќа: земал ефтина „парти дрога“ и момчето доживеа исклучително лоша реакција и оштетување на кранијалните нерви што за последица има мачење и тремор на целото тело.

Jordy-Hurdes-620x350

Пред неколку дена Јорди Хјурдс (20) од Австралија на својот Фејсбук профил објави фотографија од болницата со објаснување како екстазата му предизвика огромни здравствени проблеми.

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on недела, 22 ноември 2015

Поврзани вести

Back to top button