Фото

Сегал и Брена ги „запалија“ Белграѓани! (ФОТО+ВИДЕО)

И покрај ниските температури, Белграѓани но и голем број туристи, се собраа на плоштадот пред Собранието во српската престолнина, за да уживаат во добра музика.

Lepa-Brena-i-Stiven-Sigal-2

Настапите започнаа со Тропико бенд, за дополнително загревање на атмосферата следеше Стивен Сегал, а Новата Година присутните ја дочекаа со Лепа Брена

Stiven-Sigal-3

Lepa-Brena-i-Stiven-Sigal-1

Stiven-Sigal-2

Stiven-Sigal-1

Lepa-Brena-1

Lepa-Brena-i-Stiven-Sigal-3

Docek-Nove-godine-2016-u-Beogradu-6

Docek-Nove-godine-2016-u-Beogradu-3

Извор: VISTINA.MK

Поврзани вести

Back to top button