ВИДЕО: Силеџија вознемируваше мирен ученик, па за неколку секунди беше нокаутиран!

Објавено: понеделник, 25 јануари 2016 во 11:46
Spread the love

На интернет се појави видео на кое се гледа како силеџија вознемирува мирен ученик, пошто ги преминал сите граници па си доби нокаут.

siledzija

Овојпат агресивците налетале “погрешно” момче и со го добиле , информира “Мирор”. Кадрите покажуваат ученик , кој се враќа од училиште или колеџ, носејќи силна портокалова торба, скромно со наведната глава. Маж повисоки и крупен, без било каква провокација почнува да го закача иритира и да се шегуваат со момчето, најверојатно поради шарената чанта. Она што ќе се случи, е неочекувано.Напаѓачот напаѓа со тупаници против момчето, нои си го добива.