Видео: Што се случува кога се обидувате да сварите јајце во микробранова?

Објавено: четврток, 28 јануари 2016 во 15:10
Spread the love

Никогаш не се обидувајте да варите јајце во миробранова. Ова е заклучокот што овој Русин неколку пати го повтори откако виде што се случува кога ќе се обидете да сварите јајце во микробранова печка.

Нема да ви откриеме што се случува со јајцето, погледнете го видеото и дознајте сами.