Живот

Аркан сигурно се превртува во гроб – еве каде престојува новото момче на Цеца

Алексанар Јовановиќ неoдамна отиде во Аја Напа, Кипар само за да ги избегне новинарите кои му се зад петици. Тој претстојува во вилата на Ражњатовиќ. 

Цеца на сите начини сака да ја прикрие врската со 16-години помладиот Александар Јовановиќ, па го засолни во Кипар. Пејачката манекенот го сместила во својата куќа во Аја Напа само за да го „заштити“ од медиумите.

На Цеца и смета што нејзината врска e топ тема во медиумите.

Поврзани вести

Back to top button