Живот

ВИДЕО: Се родија црно-бели близнаци

Хана Јаркер од Америка родила близнаци со различна боја на кожата, што според зборовите на лекарите се случува еднаш на милион случаеви.

– Бебињата беа идентични кога се родиле, нивната боја на кожа беше розева. Меѓутоа, околу третата недела почнаа да се разликуваат, вклучувајќи и бојата на нивните очи, рекла 20-годишната Јаркер.

– Ања сега има светли очи, додека МИла има темни очи од својот татко Армстронг, кој е мулат. И тој бил шокиран кога бебињата почнале да се менуваат, додала таа

Погледнете…

Поврзани вести

Back to top button