Видео: Се родија близначки во различни години!

Објавено: понеделник, 4 јануари 2016 во 10:40
Spread the love

Во Вентура, Калифорнија, се родија близначки кои во изводот на раѓање ќе имаат различна година.

bliznacki-rodeni-vo-razlicna-godina
Едната од близначките се родила минута пред полноќ на 31 декември 2015 година, а другата се родила во една минута по полноќ, односно на 1 јануари 2016 година.

Бристол Скај и нејзината сестра близначка Бринли се здрави и силни, а родителите се пресреќни што на ваков прекрасен начин ја испратиле старата и ја дочекале новата година.

Тие велат дека засега родендените ќе им ги слават во ист ден, а кога тие ќе пораснат, сами ќе си одлучат дали сакаат да го слават во ист или различни денови.