Видео: Публиката на „Златна Бубамара“ занеме од пеењето на Игор Џамбазов

Објавено: петок, 19 февруари 2016 во 09:07
Spread the love

Цела публика со солзи во очите го следеше настапот на Игор Џамбазов синоќа на шоуто „Златна бубамара на популарноста“. Џамбазов ја воодушеви публиката кога, во стилот на големиот Френк Синатра, ја преработи и препеа на македонски јазик познатата песна „My way“.

Песни за својот живот,  за маките низ кои помина, за луѓето околу себе, за пријателите, беа само дел од неговиот репертоар…

Зборовите на Џамбазов ја трогнаа публиката, сите станаа на нозе и после тажниот молк, со громогласен аплауз го поздравија човекот кој е икона во нашето современо општество. Џамбазов вечерва доби награда „Златна бубамара за трајни вредности“.

Погледнете го настапот на Џамбазов, по кој веројатно и долго ќе се памети годинешното 19. издание на „Златна бубамара на популарноста“.