ВИДЕО: Прошетајте го светот во неколку секунди

Објавено: петок, 13 мај 2016 во 15:19
Spread the love

Датумот за одмор не е блиску, а сакате да отпатувате некаде уште денес? За среќа, утешна награда се камерите „во живо“ поставени на некои од најубавите светски дестинации.

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-1.jpg

Сосема доволно да ви ја разгорат фантазијата.

Замислете си дека сте на Санторини со поглед на море или во центарот на Даблин…

Пропатувајте 10 дестинации за само 10 минути:

1. Санторини, Грција

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-2.jpg

2. Големиот канал, Венеција, Италија

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-3.jpg

3. Меѓу слоновите во Индонезија

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-4.jpg

4. Поглед на панорамското тркало, Велика Британија

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-5.jpg

5. Пред паб во Ирска

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-6

6. Рибарско селце, Норвешка

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-7.jpg

7. Подводниот свет во Малта

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-8.jpg

8. Гнездата на штрковите, Полска

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-9.jpg

9. Аеродром во Германија

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-11.jpg

10. На шеталиште во Ница, Франција

10-kameri-niz-svetot-koi-ke-ve-odnesat-na-odmor-vo-istata-sekunda-10.jpg

Извор: Црнобело.мк