Видео: Пронајдена џиновска анаконда во Бразил!

Објавено: четврток, 17 март 2016 во 12:30
Spread the love

Во Бразил е пронајдена огромна анаконда, а снимката на која е прикажана се појави на Интернет.

Без оглед на тоа дал исе плашите од змии или не, ова видео дефинитивно ќе ве замрзне за момент.

Според податоците кои се наоѓаат во описот на видеото, анакондата е тешка 400 килограми.

Погледнете го видеото…