ВИДЕО: Приказна за храброто момче со посебни потреби кое е пронајдено во канта за отпадоци

Објавено: петок, 8 јули 2016 во 11:06
Spread the love

Приказната на малото момче кое е пронајдено сосема случајно од страна на еден столар во Еквадор во кеса за отпадоци има среќен крај.

Откако било пренесено во домот за деца кои се со посебни потреби и без родители, еден брачен пар од Америка при посета на домот доживеал љубов на прв поглед- одбирајќи го токму тоа момче за нивен син.