ВИДЕО: Паника меѓу џихадистите

Објавено: среда, 13 јануари 2016 во 15:46
Spread the love

Главен извор на финансирање на Исламската држава им е нелегалното тргување со нафта и крадење на сириските нафтени полиња.

Од таа причина, руската авијација посебно е ангажирана во уништување на нивните нафтени конвои, а оваа видео снимка покажува како се однесуваат џихадистите и како изгледа од лице место кога ќе им биде уништен еден таков конвој.