ВИДЕО: Овој слон има почовечка особина од многу луѓе

Објавено: петок, 4 март 2016 во 11:48
Spread the love

Овој слон може да не научи лекција, покажувајќи почовечка особина од многу луѓе. Тој со сурлата зеде ѓубре и го фрли во корпата за отпадоци.

Elephant picks up and throws trash in the garbage canCaught on tape! Elephant picks up and throws trash in the garbage can.

Posted by Africa.com on среда, 17 февруари 2016