Видео: Овој човек тврди дека го има лекот за ХИВ вирусот

Објавено: понеделник, 1 февруари 2016 во 13:13
Spread the love

Доктор Самир Чачоа тврди дека може да ја „ излекува цела нација“ од ХИВ и Сида. Овој човек нема лекарска лиценца во САД го лекувал и актерот  Чарли Шин кои мината година отворено проговори за тоа дека е ХИВ позитивен.

doktor

Неговиот „лек“ се базира на млеко од коза со артритис и Чачоа тврди дека од тоа вирусот не може да се детектира во крвта на Шин.

Тој тврди дека т.н ЧАЕВ вирус коj е присутен во млекото „ го уништува“ ХИВ вирусот  и ги штити луѓето до крајот на животот.

Лекарот никогаш не зборува за тоа како неговиот лек делува, ниту за себе да открие какви научни студии има.