ВИДЕО: Охрид пред Богојавление – хеликоптерски снимки

Објавено: вторник, 19 јануари 2016 во 11:08
Spread the love

Сите патишта денеска водea кон македонската духовна престолнина Охрид. Еве како изгледаше Охрид на големиот празник Богојавление-Водици. Уживајте во хеликоптерски снимки.